EN

Kalite ve Gıda

Haz Besicilik Et ve Gıda A.Ş. Üretim Tesisi; TS EN 9001:2008 ve TS EN 22000 standartları kapsamında TSE tarafından belgelendirilmiştir. Helal standardına uygun İslami kurallara göre kesim ve üretim kontrolünü sağlamaktadır. Müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak amacıyla modern teknoloji, eğitimli personel ile güvenli, sağlıklı ve hijyenik ortamda üretim yapmaktadır. Uzman kimya ve gıda mühendisleri tarafından hammaddeden başlayarak üretim, ambalaj, depolama ve nakliye gibi gıda zincirinin her aşaması, kalite standartlarına uygun test ve analizler ile doğrulanmaktadır. Ürünlerimiz, ürün kalite ve soğuk zinciri bozulmadan frigofrikli dağıtım araçları ile sevk edilmektedir.

Ürünlerimiz Gıda Mühendisleri liderliğinde oluşan gıda güvenlik ekip ve fahri müfettişler ile titizlikle denetlenmektedir. Müşteri beklentileri doğrultusunda yeni ürün veya ürün revizyon tasarım ve geliştirme çalışmaları Ar-Ge mutfağında yapılarak ürün gamımız sürekli yenilenmektedir.

+